פודינג חלב הל
פודינג חלב הל נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך סוכר, תרמילי הל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו פודינג חלב הל, חלב ללא סרטן והל "פשטידת דלעת, ו חלב פיסטוק עם Vanillan ו הל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב, תרמילי הל, וקורט של מלח רק לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן להסיר מחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
לטאטא יחד arrowroot וסוכר בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא בתערובת חלב חם. חזור לסיר ומבשל, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 2 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, השלכת מוצקים. פודינג קר, פני השטח שלו מכוסים בנייר שעווה, עד קר מאוד, לפחות 4 שעות.
פודינג יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר.