פודינג טופי דביק הוא קינוח שמגיש 7. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 892 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-472 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך מלח, סוכר חום, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חטא לחלוטין! פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פקאן, פודינג טופי דביק עם רוטב פורט טופי, ו פודינג טופי דביק.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: בסיר כבד על אש בינונית, שלבו 1 1/4 כוסות מהשמנת הכבדה, הסוכר, סירופ התירס והחמאה. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד צבע כהה כהה, כ 40 דקות. מוסיפים בזהירות את יתרת 1 1/4 כוסות השמנת הכבדה. זה יהיה בועה וזה חם!
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
סירופ תירס
חמאה
רוטב
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
לעוגה: מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים שבעה 1/2 כוס רמקינים ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנור
4
מערבבים את התמרים ו -3 / 4 כוס מים בסיר קטן ומבשלים עד שהתמרים מתרככים, כ -15 דקות. פירה בבלנדר וקריר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
בלנדר
5
מערבבים בקערה קטנה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בקערת מערבל חשמלי, שמנת את הסוכר החום והחמאה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
7
מוסיפים את מחית הווניל, הביצה, הגרידה והתמרים. מערבבים פנימה את החומרים היבשים. מחלקים לרמקינים המוכנים ואופים כ -20 דקות. מצננים מעט ומוציאים את העוגות מהרמקינים. פורסים את העוגות לחצי אופקית. שוטפים את הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
וניל
תאריכים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
יוצקים מעט רוטב טופי בתחתית הרמקינים ומעליהם את השכבה התחתונה של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
טופי.
רוטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מוסיפים עוד רוטב טופי, מניחים מעל את שכבת העוגה העליונה ומכסים ברוטב נוסף.
מרכיבים שתצטרך
טופי.
רוטב
10
מחממים מעט לפני ההגשה הפוך לצלחת וכן ...מכסים ברוטב נוסף.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.