פודינג טפיוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג טפיוקה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פודינג "טפיוקה" גולמי, פודינג טפיוקה, ו פודינג טפיוקה.
הוראות
מניחים 1 כוס החלב ואת פניני טפיוקה בסיר בינוני ומערבבים לשלב.
תן את הפנינים להשרות שנחשפו בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מוסיפים את 2 כוסות החלב הנותרים, סוכר, חלמונים ביצה, זרעי וניל, מלח ומערבבים לשלב.
מניחים את המחבת על חום בינוני ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה, על 10 דקות (לא נותנים את התערובת להרתיח). להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד שהתערובת מתעבה ופניני הטפיוקה מתרככים ושקופים, כ -15 דקות.
מגישים חמים (הפודינג יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר).
מניחים את כל השאריות בקערה, לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של הפודינג כדי לשמור על העור מפני יצירת, ומקרר עד 2 ימים.