פודינג יורקשייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פודינג יורקשייר. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מארון בישול יש 2637 אוהדים. אם יש לך טפטופי רוסטביף, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את ארבע, חלב, ביצים, מלח ו 2 כפות של טיפות בקערה גדולה עד חלקה.מחלקים את הטפטוף שנותר בין 12 חורי מאפין במחבת מאפין ומניחים בתנור שחומם מראש 232° במשך 5 דקות.בזהירות למשוך את המחבת מהתנור ולכפות את הבלילה לתוך כל חור מאפין ממלא אותם על חצי הדרך.להחזיר את המחבת לתנור ואופים במשך 20 דקות, להפחית את החום ל350 ואופים עד חום זהוב בכל רחבי, על 10 דקות.
הסר מהתנור וליהנות בעוד עדיין חם.