פודינג יורקשייר קלאסי
פודינג יורקשייר קלאסי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך טפטוף בייקון, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. . מתכונים דומים: פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, החלב, הביצים והמלח. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 5 דקות, עד חלקה. מכסים ומקררים 1 שעה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מעיל 9x13 אינץ תבנית אפייה עם בשר או טפטוף בייקון. מחממים את המחבת 15 דקות כך טפטוף חם רוחש.
הסר את התערובת מהמקרר. היכו בקצרה, ואז לגרוף לתוך תבנית האפייה.
טמפרטורת תנור נמוכה יותר 375 מעלות F (190 מעלות C). מבלי לפתוח את התנור, להמשיך לאפות 15 דקות. התערובת צריכה להיות נפוחה וחום זהוב.
מוציאים מהתנור ומגישים חם.