הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו שום, חמאה, סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סטייק שוויצרי איטי, סטייק שוויצרי לבישול איטי, ו סטייק שוויצרי איטי.
הוראות
1
בקערה רדודה משלבים את הקמח, הפלפל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים סטייק לשש חתיכות בגודל הגשה; מחפר בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
במחבת גדולה, סטייק חום בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
העברה ל-3-קאט. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
שלב את שאר החומרים; יוצקים מעל סטייק. מכסים ומבשלים על נמוך 8-9 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.