פודינג כופתאות קרמל
פודינג כופתאות קרמל לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 866 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . זה עובד היטב כקינוח ידידותי לתקציב. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לך מים, תמצית וניל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36% , וזה די גרוע. פודינג לחם קרמל עם רוטב קרמל קרמי , פודינג לחם קרמל ללא ביצים, פודינג לחם מאודה ללא אפייה ,ורוטב כופתאות: איך להכין רוטב כופתאות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן על אש בינונית מביאים לרתיחה מים ו-1/2 כוס סוכר חום.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל עד שהחמאה נמסה.
יוצקים לתוך 1-Qt משומן. צלחת אפייה; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, אגוז המוסקט, המלח והחלב רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את יתרת הסוכר החום. מקפלים פנימה צימוקים ואגוזי מלך. טיפה בכפות על רוטב.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30 דקות או עד שהוא מבעבע והזהבה. כף לתוך כלים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.