פודינג לחם
פודינג לחם יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 257 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, חלב צרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חמאה צלחת אפיית זכוכית 8x8 אינץ'. משרים לחם בחלב חם במשך חמש דקות. מערבבים 3/4 כוס סוכר, 1 כף חמאה, מלח, ביצים, ו 1 כפית וניל.
קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים צלחת אפייה על מגבת בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. למלא מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של צלחת האפייה.
אופים במשך 60 דקות. מגניב על מתלה תיל.
בעוד פודינג מתקרר, לשלב 1 כוס סוכר, 1/2 כוס חמאה, שמנת, ו 1 כפית וניל בסיר גדול. תוך ערבוב, להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומערבבים 3 דקות יותר. כפית על פודינג לחם חם.