פודינג לחם Panettone עם רוטב אמרטו
פודינג לחם Panettone עם רוטב אמרטו הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 10 מנות. לקינוח הזה יש 517 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, לחם פאנטון, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג לחם Panettone עם רוטב אמרטו , פודינג לחם שיכור עם רוטב אמרטו , ופודינג לחם שוקולד לבן אוכמניות עם רוטב שמנת אמרטו .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
להכנת הרוטב: מביאים את השמנת, החלב והסוכר לרתיחה בסיר קטן כבד על אש בינונית, תוך ערבוב תכוף. בקערה קטנה, מערבבים את האמרטו ועמילן התירס לתערובת ולאחר מכן טורפים לתוך תערובת השמנת. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהרוטב מסמיך, תוך ערבוב מתמיד, כ-2 דקות. להניח בצד ולשמור על חום. (את רוטב האמרטו אפשר להכין 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים. מחממים לפני ההגשה).
להכנת פודינג הלחם: החמאה קלות תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. מסדרים את קוביות הלחם בתבנית המוכנה. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, השמנת, החלב והסוכר לתערובת אחידה.
יוצקים את הרפרפת על קוביות הלחם, ולוחצים בעדינות את קוביות הלחם לטבול.
מניחים לעמוד 30 דקות, מדי פעם לוחצים את קוביות הלחם לתוך תערובת הרפרפת. (ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו שעתיים קדימה. מכסים ומצננים.)
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
אופים עד שהפודינג מתנפח ומתייצב במרכז, כ-45 דקות. מצננים מעט. מזלפים את פודינג הלחם לקערות, מזלפים את רוטב האמרטו החם ומגישים.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
Madeiran ופדרו Ximénez הם הבחירות המובילות שלי לפודינג לחם. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.