פודינג לחם אוכמניות עם לימון
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם אוכמניות עם לימון יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, לחם, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם אוכמניות עם לימון, פודינג אוכמניות קטן עם רוטב לימון, ו עוגות אוכמניות בטעם לימון.
הוראות
כדי להכין פודינג, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים 30 דקות או עד 4 שעות.
מחלקים חצי תערובת הלחם באופן שווה בין 8 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם 3/4 כוס פירות יער. מחלקים את תערובת הלחם הנותרת בין ramekins; העליון עם 3/4 כוס פירות יער.
מכסים כל ramekin בנייר כסף.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
כדי להכין לימון קרד, לשלב 1/3 כוס סוכר 1 ביצה בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב עם מקצף. מבשלים 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס ותערובת היא אור בצבע, ערבוב כל הזמן. מערבבים במיץ לימון וחמאה; מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מצפה את גב כף, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים סיר בקערה גדולה מלאה קרח במשך 5 דקות או עד לימון מתקרר לטמפרטורת החדר.
מגישים לימון על פודינג לחם חם.