פודינג לחם אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 122 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לך מים, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם קרמל ללא ביצה, פודינג לחם מאודה ללא אפייה, פודינג לחם מלטזי ( שימוש בלחם מעופש), ו פודינג חמאת לחם, איך מכינים פודינג חמאת לחם.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ריססו תבשיל בגודל 8 על 11 אינץ ' בתרסיס ללא מקל.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
בסיר קטן שלבו 1/2 כוס סוכר, עמילן תירס, 1 כוס מים חמים, 2 כפות חמאה, מיץ לימון וגרידת לימון. מבשלים על אש בינונית עד מבעבע ומעובה. מערבבים כל הזמן כדי למנוע חריכה.