פודינג לחם אני
פודינג לחם אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 122 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לך מים, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם קרמל ללא ביצה, פודינג לחם מאודה ללא אפייה, פודינג לחם מלטזי ( שימוש בלחם מעופש), ו פודינג חמאת לחם, איך מכינים פודינג חמאת לחם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ריססו תבשיל בגודל 8 על 11 אינץ ' בתרסיס ללא מקל.
בקערה גדולה שלבו קוביות לחם, 1 כוס סוכר, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
מערבבים צימוקים, אם רוצים.
בקערה אחרת מערבבים חלב, חמאה מומסת וביצים.
מוסיפים מרכיבים רטובים לייבוש, ומערבבים יחד מבלי להפוך את תערובת הלחם לדייסה.
יוצקים תערובת לתוך צלחת תבשיל מוכן.
מניחים תבשיל קדירה לתבנית אפייה גדולה יותר.
יוצקים מים חמים לתוך תבנית אפייה על 1/3 את הצד של צלחת תבשיל, יצירת אמבט מים.
בסיר קטן שלבו 1/2 כוס סוכר, עמילן תירס, 1 כוס מים חמים, 2 כפות חמאה, מיץ לימון וגרידת לימון. מבשלים על אש בינונית עד מבעבע ומעובה. מערבבים כל הזמן כדי למנוע חריכה.