פודינג לחם ארוחת בוקר חמאת בוטנים
חמאת בוטנים ארוחת בוקר לחם פודינג דורש סביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 514 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צימוקים, קינמון טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. פודינג לחם ארוחת בוקר חמאת בוטנים, פודינג ארוחת בוקר צ'יה שוקולד וחמאת בוטנים, ו פודינג לחם חמאת בוטנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול ללא מקל.
שוברים ביצים לקערה גדולה.
מוסיפים חלב, סוכר, וניל וקינמון טחון.
חותכים או קורעים את הלחם לריבועים בגודל 1 אינץ ' ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים בעדינות כדי לערבב היטב.
יוצקים את תערובת הלחם לתבנית אפייה מוכנה.
אופים כ -25 דקות עד שהתערובת מתייצבת והחלק העליון מזהיב.
מוציאים מהתנור ומניחים על רשת אפייה להתקררות.
מגישים חמים, בכפית לקערות ומעליהם יוגורט פירות.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! יין אחד שתוכלו לנסות הוא אחוזת אשברוק ורדלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![אשברוק אסטייט ורדלו]()
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.