פודינג לחם בננה
פודינג לחם בננה הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה אהוב על 46 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, חמאה, תמצית וניל ועמילן תירס. זה עובד היטב כקינוח לא יקר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם בננה , פודינג בננה אפוי עם רוטב רום ועוגת פודינג שוקולד בננה .
הוראות
מניחים את קוביות הלחם ב-2-Qt משומן. קְדֵרָה; יוצקים חמאה מעל וזורקים לציפוי. בקערה בינונית טורפים קלות ביצים; מוסיפים חלב, סוכר, וניל, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. מערבבים פנימה בננות.
יוצקים על קוביות לחם ומערבבים לציפוי.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 40 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים, לרוטב, ממיסים חמאה בסיר קטן.
מערבבים סוכר ועמילן תירס; להוסיף לחמאה. מערבבים חלב וסירופ תירס. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מלאה. מרתיחים במשך דקה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הווניל.
מגישים רוטב חם על פודינג חם.