קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם בננה אגוזים

פודינג לחם בננה אגוזים
אם יש לך בערך 10 שעות ו-5 דקות לבלות במטבח, פודינג לחם בננה אגוזים עשוי להיות מתכון צמחוני סופר לקטו אובו שכדאי לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 10 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 491 קלוריות . מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.14 דולר למנה. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. גשו לסופר וקנו מלח, חלב מרוכז, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. נסו פודינג בננה טבעוני נפלא אגוזי מלך (ללא בישול) , פודינג לחם שוקולד-אגוז ופודינג לחם אגוזי תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' ב-1 כף חמאה; מניחים את יתרת החמאה בסיר על אש נמוכה, וממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מורחים את קוביות הלחם הצרפתי לתוך התבנית המשומנת, ומטפטפים את החמאה המומסת על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את אגוזי המלך לתוך מחבת יבשה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים עד שהאגוזי מלך מקבלים צבע זהוב בהיר ומוציאים ניחוח קלוי, כ-2 דקות. שימו לב היטב כדי שלא יישרפו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מסירים מהאש ומעבירים אגוזי מלך לקערה מיד לצינון. מניחים אגוזי מלך בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בקערת ערבוב גדולה טורפים קלות את הביצים רק כדי לשבור חלמונים ומערבבים פנימה את השמנת, החלב המרוכז, חלב הקוקוס, הסוכר החום, תמצית הוניל, הקינמון, אגוז המוסקט, הפלפל האנגלי והמלח.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מקציפים לאיחוד יסודי עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה פירה בננה ו-3/4 כוס אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמהתוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים את תערובת הבננות באופן שווה על קוביות הלחם, ודוחפים קוביות לחם לתוך התערובת כדי שיצפו היטב בקצפת.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
8
מפזרים את 1/4 כוס אגוזי המלך הקלויים שנותרו. מכסים את הכלי בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מסירים את הניילון ומכסים את הכלי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, לאחר מכן מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור עד שהחלק העליון משחים והשוליים מתרחקים מהתבנית, כ-45 דקות נוספות. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)