קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם בננה אגוזים

פודינג לחם בננה אגוזים
אם יש לך בערך 10 שעות ו-5 דקות לבלות במטבח, פודינג לחם בננה אגוזים עשוי להיות מתכון צמחוני סופר לקטו אובו שכדאי לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 10 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 491 קלוריות . מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.14 דולר למנה. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. גשו לסופר וקנו מלח, חלב מרוכז, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. נסו פודינג בננה טבעוני נפלא אגוזי מלך (ללא בישול) , פודינג לחם שוקולד-אגוז ופודינג לחם אגוזי תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' ב-1 כף חמאה; מניחים את יתרת החמאה בסיר על אש נמוכה, וממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מורחים את קוביות הלחם הצרפתי לתוך התבנית המשומנת, ומטפטפים את החמאה המומסת על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את אגוזי המלך לתוך מחבת יבשה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים עד שהאגוזי מלך מקבלים צבע זהוב בהיר ומוציאים ניחוח קלוי, כ-2 דקות. שימו לב היטב כדי שלא יישרפו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים מהאש ומעבירים אגוזי מלך לקערה מיד לצינון. מניחים אגוזי מלך בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערת ערבוב גדולה טורפים קלות את הביצים רק כדי לשבור חלמונים ומערבבים פנימה את השמנת, החלב המרוכז, חלב הקוקוס, הסוכר החום, תמצית הוניל, הקינמון, אגוז המוסקט, הפלפל האנגלי והמלח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כָּתֵףכָּתֵף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מקציפים לאיחוד יסודי עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה פירה בננה ו-3/4 כוס אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמהתוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את תערובת הבננות באופן שווה על קוביות הלחם, ודוחפים קוביות לחם לתוך התערובת כדי שיצפו היטב בקצפת.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
8
מפזרים את 1/4 כוס אגוזי המלך הקלויים שנותרו. מכסים את הכלי בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מסירים את הניילון ומכסים את הכלי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, לאחר מכן מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור עד שהחלק העליון משחים והשוליים מתרחקים מהתבנית, כ-45 דקות נוספות. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף