קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

פודינג לחם בסגנון יווני

פודינג לחם בסגנון יווני
אם יש לכם פלפל, שמן זית, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: פודינג לחם איי יוון, לחם בראנץ ' בסגנון יווני, ו סלט לחם בסגנון יווני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 12 דקות או עד פטריות מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בצימוקים, פלפל, מלח, עגבניות ותרד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
צימוקיםצימוקים
תרדתרד
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
4
הסר מהחום; להתקרר מעט.
5
מערבבים חלב, 1/2 כוס גבינה, וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בתערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גבינהגבינה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים לחם; מערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
7
בואו לעמוד 10 דקות. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
9
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד פודינג מוגדר משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור