אם יש לכם פלפל, שמן זית, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: פודינג לחם איי יוון, לחם בראנץ ' בסגנון יווני, ו סלט לחם בסגנון יווני.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 12 דקות או עד פטריות מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בצימוקים, פלפל, מלח, עגבניות ותרד.