קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
אירועיםקיץ
מגזין

פודינג לחם ג'ק וקולה עם גלידת וויסקי

פודינג לחם ג'ק וקולה עם גלידת וויסקי
פודינג לחם ג'ק וקולה עם גלידת וויסקי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 796 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 204 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, חלב, ויסקי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה מושלם עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 38%. מתכונים דומים: פודינג לחם ג'ק וקולה עם גלידת וויסקי, פודינג לחם דלעת עם רוטב שמנת וויסקי, ו פודינג לחם עם רוטב וויסקי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להפחתת הקולה: ראשית, שפכו את הקולה לסיר בינוני והביאו לרתיחה על אש גבוהה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש לרתיחה ומצמצמים את הקולה עד שנשאר רבע מהנוזל, כ-30 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לגלידה: בזמן שהקולה מצטמצמת על הכיריים, קחו את החלב והסוכר והביאו לרתיחה בסיר בינוני להמסת הסוכר. ברגע שהחלב חם, שלבו עם השמנת הכבדה והוויסקי; זה בסיס הגלידה שלך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
וויסקי.וויסקי.
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
קולהקולה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
יוצקים את הבסיס למכונת גלידה ומערבבים עד לקבלת עקביות עבה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
מניחים בכלי מקפיא ומקפיאים לשעה נוספת למיצוק הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
6
לפודינג הלחם: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס בזמן שהגלידה מסתיימת, הניחו את החלמונים בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
מוסיפים את הסוכר לחלמונים ומקציפים עד להטמעה מלאה. שופכים לאט את השמנת לתערובת הביצים תוך ערבוב מתמיד, וכשכל הקרם מעורבב יחד מוסיפים מחצית מהפחתת הקולה שלכם, וחוסכים את החצי השני לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קולהקולה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
חותכים את הלחם לחתיכות בגודל ביס ומחלקים באופן שווה במחבת טפלון בגודל 9 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
יוצקים את תערובת השמנת על הלחם ולוחצים כלפי מטה כך שהלחם יספוג את השמנת. מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות. לאחר 30 דקות, לחשוף ואופים במשך 15 דקות נוספות. הפודינג צריך להיות בעל עקביות יציבה והשחמה קלה מעל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
בעוד פודינג הלחם עדיין חם למגע, חותכים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות עגול ומניחים בקערות הגשה. לגרוף כף אחת של גלידה על גבי פודינג לחם ומקשטים על ידי טפטוף הפחתת קולה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
צמצוםצמצום
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות