פודינג לחם דלעת ותבלינים
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך דלעת, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגות פודינג תבלין דלעת, עוגת פודינג תבלין דלעת, ו עוגיות פודינג תבלין שיבולת שועל דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם חמאה. בסיר 3 ליטר כבד, חום 3 כוסות שמנת, חלב, 1/2 כוס סוכר מגורען והמלח כדי להתבשל על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלמונים עם מקציף חוט.
מוסיפים דלעת, סוכר חום ותבלינים פשטידת דלעת. מערבבים תערובת לתוך תערובת שמנת חמה עם להקציף. מערבבים בעדינות קוביות לחם.
מפזרים 2 כפות סוכר מגורען מעל פודינג.
אופים 50 דקות או עד למעלה הוא נפוח חום זהוב בהיר. מגניב 5 דקות.
בקערה בינונית מקוררת, להכות 1 כוס שמנת 1 כף סוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). מערבבים בבורבון.