קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם דלעת עם רוטב רום קרמל

פודינג לחם דלעת עם רוטב רום קרמל
פודינג לחם דלעת עם רוטב רום קרמל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אם יש לכם לחם דלעת, ציפוי גלידת קרמל חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל, פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). הכן מחבת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, סוכר, וניל בקערה. מסדרים את לחם הדלעת בקוביות במחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את תערובת הביצים על קוביות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז הצלחת יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מערבבים את רוטב הקרמל, שמנת כבדה ורום בקערת מיקרוגל בינונית בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לחמם גבוה במיקרוגל במשך 45 שניות; להקציף.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
רסס על פודינג לחם להגיש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק