פודינג לחם וחמאה
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם וחמאה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, קינמון טחון, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 1 1/2-תבשיל ליטר.
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם חמאה.
פרוסות לחם שכבה, הצדדים חמאה למעלה, בתבשיל; מפזרים קינמון. מקציפים ביצים מעט בקערה בינונית; מערבבים בסוכר מגורען, וניל ומלח. מערבבים בחלב; יוצקים על לחם.
מניחים תבשיל במחבת של מים חמים מאוד (1 אינץ ' עמוק). כיסוי תבשיל רופף עם רדיד אלומיניום.
אופים 20 דקות; להסיר רדיד. המשך לאפות 35 עד 40 דקות יותר או עד סכין מוכנס 1 אינץ ' מקצה התבשיל יוצא נקי. (כיסוי עם נייר כסף אם העליון מקבל חום מדי.)
מגישים חמים. חנות מכוסה במקרר.