פודינג לחם מיושן
פודינג לחם מיושן הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 209 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו קוביות לחם, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג לחם מיושן, פודינג לחם מיושן, ו פודינג לחם בסגנון ניו אורלינס קריאולי ישן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. בסיר 2 ליטר, מחממים חלב וחמאה על אש בינונית עד שהחמאה נמסה והחלב חם.
בקערה גדולה, מערבבים ביצים, סוכר, קינמון ומלח. מערבבים קוביות לחם וצימוקים. מערבבים בתערובת חלב.
יוצקים לתוך מחבת עמוקה ungreased.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס 1 אינץ ' מקצה יוצא נקי.