פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות
פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות דורש מסביב 59 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, שיני שום, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות, פודינג לחם מלוח עם פטריות וגבינת פרמזן, ו פודינג לחם מתובל עם בייקון, פלפלים ותרד.
הוראות
מחממים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ופטריות; מבשלים 6 עד 7 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עשבי תיבול דה פרובנס, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה. כף לתוך קערה גדולה. להפריש, ולשמור על חם.
מחממים את החמאה הנותרת באותו מחבת.
להוסיף תרד; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים תרד לתוך תערובת פטריות.
מניחים לחם בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מסננים עודפי נוזל מתערובת תרד ופטריות; כפית על לחם.
מערבבים חלב, ביצים, חלבונים, גבינת פרובולון, ערבוב עם מקציף.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת תרד ופטריות. למעלה עם גבינת פרמזן.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד סט.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.