פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות)
פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות פורטובלו, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), ו פסטה ברוטב פטריות.
הוראות
במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית והחמאה.
מוסיף את הבצל ואת השום ואת sauté עד זהוב וריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות ואת sauté, ערבוב עם כף עץ, עד שהם מתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את היין או מלאי טימין.לבשל, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות. להפחית את החום נמוך, העונה עם מלח ופלפל ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות מבושלים דרך וכל הנוזל התאדה, כ 15 דקות יותר.
מוסיפים את הבזיליקום הטרי.בינתיים, להביא סיר גדול עם מים לרתיחה על חום גבוה. מלח את המים הרותחים, להוסיף את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 8 דקות.
ניקוז, שמירה על 1/4 כוס של מי הבישול.כאשר הפטריות מוכנות, להסיר מהחום.
מוסיפים את הפסטה וזורקים, מוסיפים את מי הבישול השמורים אם הפסטה נראית יבשה מדי.