קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות)

פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות)
פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות פורטובלו, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), ו פסטה ברוטב פטריות.

הוראות

1
במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיף את הבצל ואת השום ואת sauté עד זהוב וריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הפטריות ואת sauté, ערבוב עם כף עץ, עד שהם מתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את היין או מלאי טימין.לבשל, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות. להפחית את החום נמוך, העונה עם מלח ופלפל ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות מבושלים דרך וכל הנוזל התאדה, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את הבזיליקום הטרי.בינתיים, להביא סיר גדול עם מים לרתיחה על חום גבוה. מלח את המים הרותחים, להוסיף את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
ניקוז, שמירה על 1/4 כוס של מי הבישול.כאשר הפטריות מוכנות, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוסיפים את הפסטה וזורקים, מוסיפים את מי הבישול השמורים אם הפסטה נראית יבשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מגישים עם סלט ירוק