מרק פטריות מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק פטריות מטוגנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 92 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עירית, מרק עוף עם פחות נתרן, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו אמפנדס פטריות מטוגנות, אמפנדס פטריות מטוגנות, ו שעועית ירוקה עם רוטב פטריות מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרק, להמיס חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיפים טימין ושאלוט; מבשלים 10 דקות או עד שאלוט זהוב חום. מערבבים במרק עוף ופטריות פורצ ' יני; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 1 שעה. מסננים תערובת מרק דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
החזר תערובת מרק למחבת. מערבבים פטריות שיטאקה ושרי; מבשלים 10 דקות על אש נמוכה. מערבבים בעירית.
הערה: להפוך את המרק עד ארבעה ימים קדימה ומקרר. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את השיטאקים, שרי, ועירית, ומחממים את התערובת.