פודינג לחם פטריות ושומר
מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם $1.16 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם פטריות ושומר יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם שומר, מלח כשר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם פודינג לחם שומר מלוח, פודינג לחם פטריות בר, ו פודינג לחם פטריות וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא קצף, מוסיפים את הבצל, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות, שומר וסלרי; מתבלים היטב במלח ופלפל; ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך ומיצי הפטריות הצטמצמו, כ -10 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב מעט במחבת, לפחות 10 דקות.
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח בצד.
לטאטא יחד את הקרם, מרק עוף, וביצים בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים את הלחם, ירקות מקוררים, גבינה ועשבי תיבול לתערובת הקרם ומערבבים עד הלחם מצופה היטב. מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ואז הופכים לתבנית אפייה מוכנה. אפשר את הלחם להשרות עד רווי היטב, לפחות 15 דקות. בינתיים, להביא כ -10 כוסות מים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר גדול.לאחר שהלחם נספג והמים מתבשלים, מניחים את תבנית האפייה במחבת צלייה גדולה ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צדי המנה.
אופים עד פודינג מוגדר ואת החלק העליון הוא השחמה קלות, על 50 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.