פודינג לחם קרואסון
פודינג לחם קרואסון יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 856 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קרואסונים בחצי אורך; לקרוע חצאי קרואסונים לחתיכות קטנות.
מחממים בורבון בסיר קטן על אש נמוכה; מערבבים בצימוקים.
הסר מהחום, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
שכבת קרואסון חתיכות באופן שווה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
מניחים קרואסון צמרות, קרום הצדדים למעלה, על תערובת.
להקציף בשמנת, וניל, ומלח. לאט לאט לשפוך תערובת על צמרות קרואסון; לחץ על הלחם כדי לספוג נוזלים. כיסוי; צמרמורת 1 שעה.
מניחים צלחת למחבת גדולה יותר.
יוצקים מים חמים למחבת גדולה יותר, ממלאים חצי מלא.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סט. מכסים בנייר אלומיניום, ואופים 15 דקות נוספות.
הסר מהתנור, ולהסיר צלחת מחבת מים.
מגישים חמים עם רוטב בורבון.