קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם שוקולד

פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 750 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם תמצית שקדים, אבקת קקאו, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז קל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' למלא קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
בקערה גדולה, להקציף יחד את החלב, שמנת וליקר. בקערה אחרת, לשלב סוכרים מגורען וחום עם אבקת קקאו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
(מקרטון)(מקרטון)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת הקקאו לתערובת החלב ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בקערה בינונית מוסיפים את תמצית הוניל, תמצית שקדים והקינמון לביצים המוכות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים את תערובת הביצים עם תערובת החלב ומערבבים היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
יוצקים את התערובת באופן שווה על קוביות הלחם; לתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, או עד הלחם ספג את רוב תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
אופים את הפודינג במשך 1 שעה, או עד סט; בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז הפודינג צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים את הפודינג חם או קר, עם פלמבה רום פקאן, רוטב קינוח.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דבש הדריםדבש הדרים
10
1 מקל חמאה
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
11
1/2 כוס סוכר חום
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
12
1/2 כוס פקאן קצוץ
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
13
1/4 כוס רום כהה
מרכיבים שתצטרך
רום כההרום כהה
14
במחבת גדולה, להמיס את חמאת מקל ולהוסיף סוכר חום, מערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים את פקאן ומבשלים עד סוכר יש קרמל מעל חום בינוני גבוה. כבה את התנור ושפוך את הרום. לעמוד מנגד בזהירות אור עם מצית ארוך. היזהר; להבה תירה מעל למחבת. כשהאלכוהול מתבשל, הלהבה תיכבה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מגישים מעל פודינג לחם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה