פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 750 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם תמצית שקדים, אבקת קקאו, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
גריז קל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' למלא קוביות לחם.
בקערה גדולה, להקציף יחד את החלב, שמנת וליקר. בקערה אחרת, לשלב סוכרים מגורען וחום עם אבקת קקאו ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הקקאו לתערובת החלב ומקציפים לשלב.
בקערה בינונית מוסיפים את תמצית הוניל, תמצית שקדים והקינמון לביצים המוכות.
מערבבים את תערובת הביצים עם תערובת החלב ומערבבים היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים את התערובת באופן שווה על קוביות הלחם; לתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, או עד הלחם ספג את רוב תערובת החלב.
אופים את הפודינג במשך 1 שעה, או עד סט; בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז הפודינג צריך לצאת נקי.
מגישים את הפודינג חם או קר, עם פלמבה רום פקאן, רוטב קינוח.
במחבת גדולה, להמיס את חמאת מקל ולהוסיף סוכר חום, מערבבים יחד.
מוסיפים את פקאן ומבשלים עד סוכר יש קרמל מעל חום בינוני גבוה. כבה את התנור ושפוך את הרום. לעמוד מנגד בזהירות אור עם מצית ארוך. היזהר; להבה תירה מעל למחבת. כשהאלכוהול מתבשל, הלהבה תיכבה.
מגישים מעל פודינג לחם שוקולד.