פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם
פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך חמאה, חלב, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 22 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חוות דשא מגניב: ביום חם בדצמבר (פודינג לחם תפוח חמאה), פודינג לחם תפוח מתבשל לאט עם רוטב חמאה חם, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון חם (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. ריסוס התחתון הצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח 4 ביצים שלמות, 1 חלמון ביצה 3/4 כוס סוכר מגורען עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. הכה בחלב, קצפת, וניל 1 כפית קינמון עד מעורבב היטב. מערבבים תפוחים 7 כוסות של הלחם חתיכות.
יוצקים תערובת תפוחים לתבנית אפייה. לחץ קלות הנותרים 3 כוסות לחם חתיכות על גבי תערובת בתבנית אפייה.
מברשת העליון של לחם עם חמאה מומסת. בקערה קטנה, מערבבים 2 כפות סוכר מגורען ו 1/2 כפית קינמון; מפזרים מעל.
אופים 55 עד 65 דקות או עד למעלה הוא נפוח חום זהוב בהיר (המרכז יהיה להתנועע מעט). מגניב 30 דקות.
בסיר 1 ליטר, מרכיבים רוטב חום רותחים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, רק עד חמאה נמסה רוטב חם.
מגישים פודינג לחם חם עם רוטב.