פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך חמאה, חלב, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 22 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חוות דשא מגניב: ביום חם בדצמבר (פודינג לחם תפוח חמאה), פודינג לחם תפוח מתבשל לאט עם רוטב חמאה חם, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 163°. ריסוס התחתון הצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לנצח 4 ביצים שלמות, 1 חלמון ביצה 3/4 כוס סוכר מגורען עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. הכה בחלב, קצפת, וניל 1 כפית קינמון עד מעורבב היטב. מערבבים תפוחים 7 כוסות של הלחם חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
אינסטנט פודינג לימון
תערובת עוגה טבעית באריזה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות