קושימומחה
מוכן ב22 שעות
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם

פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם
פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך חמאה, חלב, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 22 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חוות דשא מגניב: ביום חם בדצמבר (פודינג לחם תפוח חמאה), פודינג לחם תפוח מתבשל לאט עם רוטב חמאה חם, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 163°. ריסוס התחתון הצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, לנצח 4 ביצים שלמות, 1 חלמון ביצה 3/4 כוס סוכר מגורען עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. הכה בחלב, קצפת, וניל 1 כפית קינמון עד מעורבב היטב. מערבבים תפוחים 7 כוסות של הלחם חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
נייר אורזנייר אורז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו לעמוד 20 דקות.
4
יוצקים תערובת תפוחים לתבנית אפייה. לחץ קלות הנותרים 3 כוסות לחם חתיכות על גבי תערובת בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מברשת העליון של לחם עם חמאה מומסת. בקערה קטנה, מערבבים 2 כפות סוכר מגורען ו 1/2 כפית קינמון; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
אופים 55 עד 65 דקות או עד למעלה הוא נפוח חום זהוב בהיר (המרכז יהיה להתנועע מעט). מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בסיר 1 ליטר, מרכיבים רוטב חום רותחים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, רק עד חמאה נמסה רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מגישים פודינג לחם חם עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה