פודינג לחם התפוחים של סבתא יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צימוקים, חלב, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו לחם גרהם של סבתא שלי, מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ, ו פודינג לחם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, לשלב לחם, צימוקים ותפוחים. בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב 1 כוס סוכר חום, 1 3/4 כוסות חלב, ו 1/4 כוס מרגרינה. מבשלים ומערבבים עד שמרגרינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מרגרינה
צימוקים
תפוח
לחם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
3
יוצקים על תערובת לחם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בקערה קטנה, לטאטא יחד קינמון, 1/2 כפית וניל, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
וניל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
יוצקים תערובת לחם לתוך צלחת מוכנה, ויוצקים תערובת ביצה על לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ביצה
6
אופים בתנור שחומם מראש 40 עד 50 דקות, או עד שהמרכז מוגדר ותפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בעוד הפודינג נאפה, מערבבים יחד סוכר, 1/4 כוס סוכר חום, 1/2 כוס חלב, ו 1/2 כוס מרגרינה בסיר. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום, ומערבבים 1 כפית וניל.