פודינג לימון
פודינג לימון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 358 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 15 אוהדים. אם יש לכם ביצים ג'מבו, קורנפלור, שמורות חלמונים ביצה ג' מבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: טריפל לימון בייבי עוגות עם קרם פודינג לימון, פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון, ו עוגת פודינג לימון.
הוראות
בזהירות להסיר ולהשליך את השליש העליון של כל קליפת ביצה על ידי הקשה סביב ביצה עם סכין, ולאחר מכן בעדינות חטטניים מלמעלה. להזמין 3 חלמונים בקערה עבור לימון curd. אם ביצוע טוסטים trompe l ' oeil, להזמין 3 ביצים שלמות בקערה אחרת. השמורה הנותרים לבנים וחלמונים לשימוש נוסף.
עם סכין קטנה, לקרוע כל קרום שנותר בתחתית קליפות ביצים. מכסים פגזים עם מים קרים 2 אינץ ' בסיר 3 ליטר ולהוסיף חומץ. מבשלים מעל חום מתון, בעדינות ערבוב מדי פעם ברפרוף את כל פסולת, 15 דקות. בזהירות להעביר פגזים עם כף מחורץ כדי מגניב. נגב פגזים בפנים ובחוץ בעדינות עם מגבת נייר לחה כדי לנקות לחלוטין.
לטאטא יחד קורנפלור, סוכר, וקורט של מלח בסיר כבד 1 1/2 ליטר, ולאחר מכן לטאטא במחצית וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא כל הזמן, 2 דקות.
הסר מהחום ולהקציף במיץ לימון וחמאה, ולאחר מכן להעביר פודינג לקערת מתכת. מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים לעתים קרובות עד הקור, כ -10 דקות.
להעביר פודינג, מכוסה, למקרר (מילואים מי קרח).
להקציף יחד גרידה, מיץ לימון, סוכר וחלמונים בסיר כבד 1-1/2 ליטר.
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטאטא לעתים קרובות, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk והבועות הראשונות להופיע על פני השטח, על 4 דקות.
לאלץ לימון curd דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת אחרת, גירוד תחתית מסננת, ולאחר מכן להעביר אמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד קר. משטח כיסוי של קרד עם נייר שעווה וצינה במקרר עד מוכן לשרת.
מסדרים קליפות ביצים בקרטון ביצים ריק או בכוסות ביצה. כפית על 2 כפות פודינג לימון לתוך כל קליפת ביצה ולעשות באר קטנה במרכז.
העברת לימון קרד לשקית פלסטיק, לחיצה על אוויר עודף. חותכים את 1 בפינה של תיק כדי ליצור פתיחה 1/4 אינץ'. מתפתל שקית בחוזקה רק מעל קרד, צינור על 1 כף למרכז של כל ביצה כדי ליצור " חלמון."
מגישים פודינג בקונכיות עם כפיות, ועם טוסטים trompe l ' oeil אם עושים.
* פודינג וקרד ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. (לשמור על קליפות ביצים סטריליות במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
להקציף לפני השימוש.* ביצים שמורות פגזים מרוקנים צריך להיות מקורר, מכוסה, ומשמש בתוך 2 ימים.