פודינג קוטג'(עוגה עבור עוגת תות)
פודינג קוטג'(עוגה המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי קיצור ירקות, ביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת תותים (פודינג קוטג'), עוגת גבינת קוטג'תות, ו עוגת תותים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 אינץ ' מחבת עוגה מרובעת.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה; להפריש.
לנצח את קיצור וסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. לנצח את הביצה תמצית וניל עד חלקה.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -25 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.