קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פודינג קיץ דובדבן

פודינג קיץ דובדבן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 552 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי נענע, מים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-10 דקות. נסו דייקון-גלילי קיץ פפאיה עם רוטב יוגורט, פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שורה של קערת זכוכית 6 כוס או צלחת הגשה עמוקה עם חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה. זה יקל על ביטול המכירה של הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את הקרום מן בריוש לחתוך אותו לפרוסות עבות 1 אינץ'. מסדרים את פרוסות הלחם בקערה מוכנה, חיתוך לפי הצורך, כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים. אתה צריך כמה פרוסות שאריות.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בסיר תחתית כבד, מעל חום בינוני, מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, 1 3/4 צרורות של ענפי נענע טריים, מים וקמצוץ מלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד פירות יער מתחילים לרכך ולשחרר את המיצים שלהם, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
כפית על חצי מתערובת הדובדבן לתוך הקערה מוכנה. שים שכבה של פרוסות בריוש על גבי הדובדבנים ולחץ בעדינות. כפית יותר של תערובת הדובדבן על שכבת בריוש. שמור מעט מנוזל הדובדבן לרוטב. תסתכל על פרוסות בריוש בתחתית הקערה הם צריכים להיות צבעוניים יפה עם הנוזל אבל לא רווי מדי או רטוב מדי. לאחר מכן, מכסים עם השכבה האחרונה של פרוסות בריוש ולהוסיף עוד של תערובת הדובדבן. אם אתה נגמרים של פרוסות בריוש, אתה תמיד יכול להשתמש trimmings הקרום שלך.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בריושבריוש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לעטוף בחוזקה את כל הקערה פודינג עם ניילון לעטוף ולשים צלחת, קטן יותר מאשר החלק העליון של הקערה, על גבי הפודינג לשקול אותו. שים משקל כבד על גבי הצלחת כדי לדחוס עוד יותר, כגון שימורים כבדים או אפילו מחבת ברזל. מקררים למשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מבשלים את נוזל הדובדבן השמור בסיר קטן על אש נמוכה. להפחית את הנוזל בחצי, ואז להשליך את ענפי מנטה, להתקרר ולאחסן במקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
כאשר מוכן לשרת, שוט את הקרם בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס, ולאחר מכן להוסיף כפית של סירופ דובדבן מופחת. שוט לשלב. Unmold הפודינג על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תבריש קצת מהסירופ על הפודינג כדי להוסיף ברק נחמד.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
חותכים לפרוסות ומגישים עם גושים של קצפת בטעם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
11
טפטף קצת מהסירופ על כל מנה ומקשט ענף נענע טרי. אתה יכול אפילו לשים דובדבן טרי על גבי אם יש לך את הדחף!
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר