פודינג קיץ דובדבן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 552 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי נענע, מים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-10 דקות. נסו דייקון-גלילי קיץ פפאיה עם רוטב יוגורט, פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שורה של קערת זכוכית 6 כוס או צלחת הגשה עמוקה עם חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה. זה יקל על ביטול המכירה של הפודינג.
הסר את הקרום מן בריוש לחתוך אותו לפרוסות עבות 1 אינץ'. מסדרים את פרוסות הלחם בקערה מוכנה, חיתוך לפי הצורך, כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים. אתה צריך כמה פרוסות שאריות.
בסיר תחתית כבד, מעל חום בינוני, מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, 1 3/4 צרורות של ענפי נענע טריים, מים וקמצוץ מלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד פירות יער מתחילים לרכך ולשחרר את המיצים שלהם, על 20 דקות.
כפית על חצי מתערובת הדובדבן לתוך הקערה מוכנה. שים שכבה של פרוסות בריוש על גבי הדובדבנים ולחץ בעדינות. כפית יותר של תערובת הדובדבן על שכבת בריוש. שמור מעט מנוזל הדובדבן לרוטב. תסתכל על פרוסות בריוש בתחתית הקערה הם צריכים להיות צבעוניים יפה עם הנוזל אבל לא רווי מדי או רטוב מדי. לאחר מכן, מכסים עם השכבה האחרונה של פרוסות בריוש ולהוסיף עוד של תערובת הדובדבן. אם אתה נגמרים של פרוסות בריוש, אתה תמיד יכול להשתמש trimmings הקרום שלך.
לעטוף בחוזקה את כל הקערה פודינג עם ניילון לעטוף ולשים צלחת, קטן יותר מאשר החלק העליון של הקערה, על גבי הפודינג לשקול אותו. שים משקל כבד על גבי הצלחת כדי לדחוס עוד יותר, כגון שימורים כבדים או אפילו מחבת ברזל. מקררים למשך 8 עד 12 שעות.
מבשלים את נוזל הדובדבן השמור בסיר קטן על אש נמוכה. להפחית את הנוזל בחצי, ואז להשליך את ענפי מנטה, להתקרר ולאחסן במקרר עד מוכן לשרת.
כאשר מוכן לשרת, שוט את הקרם בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס, ולאחר מכן להוסיף כפית של סירופ דובדבן מופחת. שוט לשלב. Unmold הפודינג על צלחת הגשה.
תבריש קצת מהסירופ על הפודינג כדי להוסיף ברק נחמד.
חותכים לפרוסות ומגישים עם גושים של קצפת בטעם.
טפטף קצת מהסירופ על כל מנה ומקשט ענף נענע טרי. אתה יכול אפילו לשים דובדבן טרי על גבי אם יש לך את הדחף!