פודינג קיץ עם רום קצפת
פודינג קיץ עם רום קצפת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצי ליטרים פטל, שמנת כבדה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: פודינג חפוז עם קצפת, פודינג הדרים עם קצפת, ו פודינג מייפל עם שמנת מוקצפת בורבון.
הוראות
מערבבים את התותים, הסוכר, ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני ומבשלים חשפו מעל חום בינוני נמוך במשך 5 דקות.
מוסיפים 2 חצאי ליטרים של פטל וכל האוכמניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה לרתיחה. תבשלי דקה אחת. את החום, מערבבים את שאר פטל ואת framboise.
פורסים את הלחם בפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסירים את הקרום. בתחתית סיבוב 7 1/2 אינץ 'על ידי סופלה גבוהה 3 אינץ' או צלחת אפייה, מצקת על 1/2 כוס של תערובת ברי מבושל. מסדרים פרוסות לחם בתבנית (זה יהפוך לחלק העליון כאשר הוא unmolded) ולאחר מכן להוסיף תערובת ברי יותר להרוות. להמשיך להוסיף לחם, לחתוך אותו כדי להתאים את התבנית, וגרגרים. סיים עם לחם ופירות יער מבושלים, באמצעות כל הפירות והסירופ.
מניחים יריעת ניילון על הפודינג. מצא צלחת בערך באותו קוטר כמו החלק הפנימי של התבנית ומניח אותו על גבי. משקל התבנית עם פחית כבדה להכניס למקרר.
הסר את המשקל לאחר 6 עד 8 שעות. מכסים את הפודינג בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
רגע לפני ההגשה, להפעיל סכין סביב החלק החיצוני של הפודינג ולפתוח אותו במהופך על צלחת הגשה.
מגישים בפלחי עם קצפת רום.
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, להוסיף את הסוכר, וניל, ורום. המשך להצליף עד שהוא יוצר פסגות נוקשות.