צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? פודינג קן ציפורים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, קרם אבנית, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די טובה. נסו ציפורים בקן, טופר קן ציפורים, ו עוגיות קן ציפורים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תפוחים בצלחת מוכנה. ממלאים את הליבה של כל תפוח בסוכר חום, לוחצים מעט כלפי מטה. שמור את כל הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
3
מפזרים את כל התפוחים עם 1/4 כפית אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
4
מכניסים את התבשיל לתנור שחומם מראש כדי להתחיל לאפות בזמן שהבלילה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מקציפים חלבונים עד נוקשה. בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עד שהם משנים את צבעם. מערבבים חלב וטעם מייפל לחלמונים טרופות. בקערה שלישית שלבו קמח, קרם אבנית, אבקת אפייה, מלח וכל סוכר חום שנותר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
טעם מייפל
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
ניתן לשלב פודינג עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "