קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג קן ציפורים

פודינג קן ציפורים
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? פודינג קן ציפורים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, קרם אבנית, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די טובה. נסו ציפורים בקן, טופר קן ציפורים, ו עוגיות קן ציפורים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תפוחים בצלחת מוכנה. ממלאים את הליבה של כל תפוח בסוכר חום, לוחצים מעט כלפי מטה. שמור את כל הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מפזרים את כל התפוחים עם 1/4 כפית אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
4
מכניסים את התבשיל לתנור שחומם מראש כדי להתחיל לאפות בזמן שהבלילה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מקציפים חלבונים עד נוקשה. בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עד שהם משנים את צבעם. מערבבים חלב וטעם מייפל לחלמונים טרופות. בקערה שלישית שלבו קמח, קרם אבנית, אבקת אפייה, מלח וכל סוכר חום שנותר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
טעם מייפלטעם מייפל
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים תערובת קמח בבת אחת לתערובת חלמון ביצה ומערבבים לתערובת אחידה. מקפלים חלבונים טרופים לבלילת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מוציאים תפוחים מהתנור ויוצקים את הבלילה באופן שווה מעל ומסביב לתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים בתנור שחומם מראש 45 עד 60 דקות נוספות, עד שהקרום משחים. הופכים כל תפוח, מוקף בקרום רך כלשהו לצלחת ומגישים בבת אחת עם שמנת ממותקת.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להכנת שמנת ממותקת: מערבבים סוכר קונדיטורים ו 1/4 כפית אגוז מוסקט לשמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב פודינג עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "