פודינג קרמל שרוף
פודינג קרמל שרוף יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג קרמל שרוף, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו גלידת קרמל שרופה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 ° F.
יוצקים את השמנת לסיר קטן. לפצל את שעועית וניל לגרד את הזרעים לתוך הקרם; לזרוק את תרמיל גרד שם יותר מדי. הפוך את החום לנמוך כדי לחמם בעדינות את השמנת.
יוצקים את הסוכר שנותר ואת 1 1/2 כפות מים לתוך סיר כבד תחתית, להגדיר מעל חום בינוני, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. ואז לסובב את החום גבוה ולתת את הבועה הנוזלית משם-לא לערבב—רק לסובב את המחבת מדי פעם-עד שהוא הופך ענבר כהה. זה לוקח בערך 4 דקות, אבל לצפות מקרוב, כי זה קורה מהר. להפחית את החום בינוני.
נע במהירות, דגים את תרמיל וניל מתוך הקרם (לשטוף אותו ולשמור לשימוש אחר) ולאט לאט מערבבים את הקרם החם לתוך הקרמל. ברגע שזה מגיע לרתיחה (זה יקרה מהר), להסיר מהחום ולתת לתערובת להתקרר במשך כ 10 דקות.
לטאטא את חלמוני ביצה עם סוכר שמורות קמצוץ של מלח ים בקערה בינונית.
מקציפים מעט מתערובת הקרם-קרמל לחלמונים, ואז מקציפים בהדרגה בשאר עד שהכל משולב.
מסננים את התערובת לתוך קנקן או כוס מדידה גדולה ויוצקים אותו לארבעה ראמקינס 6 אונקיות (ראה טיפים וטכניקות).
מניחים את ramekins במחבת אפייה רדודה מלא באמצע הדרך עם מים קרים. אם אתה אוהב את הקרמל שלך קצת מלוח, כמוני, מפזרים כמה גרגרי מלח ים על גבי כל פודינג. מבשלים 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות, עד רק להגדיר.
לצנן את puddings לפחות 3 שעות, אבל זה הכי טוב אם אתה יכול לצנן אותם בן לילה.
"השתמשתי בכמה כוסות רפרפת ישנות שמחזיקות כ -5 אונקיות, אבל 6 אונקיות ramekins צריך להיות בסדר."What The Community Said:woodside:" Just the right mumber of rich, and ultrasmooth and creamic. פשוט, ובהחלט ראוי לאורחים."panfusine:" מזל טוב, מידג'...כזה מתכון אלגנטי, עם בדיוק חמישה מרכיבים! מדהים!"perfectchaos:" תודה לך, מידג', על ההנפקה כיף זה; אני לבן-knuckled במהלך בראונינג הסוכר, רק מסתחרר המחבת עכשיו ולאחר מכן, אבל אתה צודק לחלוטין עם מסגרת הזמן של 4 דקות. הכל היה כל כך קל, ולרפרפת יש עומק מדהים של גימור טעם!"
Reprinted with permission from The Food 52 Cookbook Volume 2 by Amanda Hesser and Merrill Stubbs, © 2012 William Morrow