קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג רום וצימוקים

פודינג רום וצימוקים
פודינג רום וצימוקים הוא lacto אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה משמש 9 ועלויות 1.69 $למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות צימוקים רום עם חמאה צימוקים רום, עוגת רום עם גלידת צימוקים רום ופירות אי, ו פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את התאריכים עם חלב חם ומניחים בצד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מערבבים את הצימוקים עם הרום ולעשות את אותו הדבר. גריז 9 dariole או תבניות פודינג קטנות ולהושיב אותם בדיל צלייה עמוקה או צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
תרתיחי את הקומקום.
5
Whizz התאריכים וחלב יחד במעבד מזון עד שיש לך טהור חלק, ואז לגרד לתוך קערה גדולה ומערבבים עם שמן וביצים, לפני ערבוב בסודה, קמח וסוכר. סוף סוף מקפלים פנימה את הצימוקים הרומים וכל רום שנשאר בקערה. מחלקים בין darioles, ולאחר מכן בזהירות לשפוך מים רותחים לתוך פח או צלחת אז זה מגיע שני שלישים עד חצי הדרך את הצדדים של darioles.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
אופים עבור 20-25 דקות על מדף נמוך בתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בדוק את puds נעשים עם שיפוד, ואז להרים קצת להתקרר. לרוטב להמיס את החמאה, הסוכר והשמנת יחד, ולאחר מכן להפוך את החום עד שהוא בועות ומגיע יחד לרוטב חלק, מבריק. מערבבים את הרום וצימוקים וקריר. כבה את הפודינג מן התבניות, גירוד סביב הצדדים של כל אחד עם סכין סכו " ם בוטה ראשון. בשורה בתבנית אפייה רדודה לכסות עם סרט נצמדות. שמור את הפודס והרוטב במקום קריר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
כדי לשרת את הכף קצת רוטב וצימוקים על כל פוד, ואז לשפוך את השאר מסביב (אם הרוטב נפרד קצת רק לחמם בעדינות ומערבבים שוב יחד). לכסות את כל המנה עם אוהל של רדיד. כאשר ארוחת חג המולד מוכנה להפוך את התנור עד 120c / 100c מאוורר / גז לחמם פודינגים במשך כ 30-40 דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים עם קרם פראש.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.