פודינג רום וצימוקים הוא lacto אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה משמש 9 ועלויות 1.69 $למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות צימוקים רום עם חמאה צימוקים רום, עוגת רום עם גלידת צימוקים רום ופירות אי, ו פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את התאריכים עם חלב חם ומניחים בצד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מערבבים את הצימוקים עם הרום ולעשות את אותו הדבר. גריז 9 dariole או תבניות פודינג קטנות ולהושיב אותם בדיל צלייה עמוקה או צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
תרתיחי את הקומקום.
5
Whizz התאריכים וחלב יחד במעבד מזון עד שיש לך טהור חלק, ואז לגרד לתוך קערה גדולה ומערבבים עם שמן וביצים, לפני ערבוב בסודה, קמח וסוכר. סוף סוף מקפלים פנימה את הצימוקים הרומים וכל רום שנשאר בקערה. מחלקים בין darioles, ולאחר מכן בזהירות לשפוך מים רותחים לתוך פח או צלחת אז זה מגיע שני שלישים עד חצי הדרך את הצדדים של darioles.
בדוק את puds נעשים עם שיפוד, ואז להרים קצת להתקרר. לרוטב להמיס את החמאה, הסוכר והשמנת יחד, ולאחר מכן להפוך את החום עד שהוא בועות ומגיע יחד לרוטב חלק, מבריק. מערבבים את הרום וצימוקים וקריר. כבה את הפודינג מן התבניות, גירוד סביב הצדדים של כל אחד עם סכין סכו " ם בוטה ראשון. בשורה בתבנית אפייה רדודה לכסות עם סרט נצמדות. שמור את הפודס והרוטב במקום קריר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
8
כדי לשרת את הכף קצת רוטב וצימוקים על כל פוד, ואז לשפוך את השאר מסביב (אם הרוטב נפרד קצת רק לחמם בעדינות ומערבבים שוב יחד). לכסות את כל המנה עם אוהל של רדיד. כאשר ארוחת חג המולד מוכנה להפוך את התנור עד 120c / 100c מאוורר / גז לחמם פודינגים במשך כ 30-40 דקות עד חם.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.