פודינג רום וצימוקים
פודינג רום וצימוקים הוא lacto אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה משמש 9 ועלויות 1.69 $למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות צימוקים רום עם חמאה צימוקים רום, עוגת רום עם גלידת צימוקים רום ופירות אי, ו פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מערבבים את התאריכים עם חלב חם ומניחים בצד במשך 20 דקות.
מערבבים את הצימוקים עם הרום ולעשות את אותו הדבר. גריז 9 dariole או תבניות פודינג קטנות ולהושיב אותם בדיל צלייה עמוקה או צלחת אפייה.
Whizz התאריכים וחלב יחד במעבד מזון עד שיש לך טהור חלק, ואז לגרד לתוך קערה גדולה ומערבבים עם שמן וביצים, לפני ערבוב בסודה, קמח וסוכר. סוף סוף מקפלים פנימה את הצימוקים הרומים וכל רום שנשאר בקערה. מחלקים בין darioles, ולאחר מכן בזהירות לשפוך מים רותחים לתוך פח או צלחת אז זה מגיע שני שלישים עד חצי הדרך את הצדדים של darioles.
אופים עבור 20-25 דקות על מדף נמוך בתנור.
בדוק את puds נעשים עם שיפוד, ואז להרים קצת להתקרר. לרוטב להמיס את החמאה, הסוכר והשמנת יחד, ולאחר מכן להפוך את החום עד שהוא בועות ומגיע יחד לרוטב חלק, מבריק. מערבבים את הרום וצימוקים וקריר. כבה את הפודינג מן התבניות, גירוד סביב הצדדים של כל אחד עם סכין סכו " ם בוטה ראשון. בשורה בתבנית אפייה רדודה לכסות עם סרט נצמדות. שמור את הפודס והרוטב במקום קריר עד 24 שעות.
כדי לשרת את הכף קצת רוטב וצימוקים על כל פוד, ואז לשפוך את השאר מסביב (אם הרוטב נפרד קצת רק לחמם בעדינות ומערבבים שוב יחד). לכסות את כל המנה עם אוהל של רדיד. כאשר ארוחת חג המולד מוכנה להפוך את התנור עד 120c / 100c מאוורר / גז לחמם פודינגים במשך כ 30-40 דקות עד חם.