פודינג שוקולד חלב
פודינג שוקולד חלב נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 285 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שוקולד חלב איכותי, סוכר, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: פודינג שוקולד חלב, פודינג שוקולד חלב, ו שוקולד חלב קוקוס פודינג.
הוראות
לטאטא יחד סוכר, קורנפלור, אבקת קקאו, וקורטוב של מלח בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן לטאטא בהדרגה חלב ושמנת. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא, 2 דקות. (
להקציף בשוקולד ווניל עד חלקה.
מעבירים לקערה ופודינג צונן, פני השטח שלו מכוסים בנייר שעווה (כדי למנוע עור להיווצר), עד קר, לפחות 2 שעות.
פודינג יכול להיות מקורר, מכוסה בניילון נצמד לאחר 2 שעות, עד 3 ימים.