פודינג שוקולד משולש
פודינג שוקולד משולש עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, אבקת קקאו הולנדית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פודינג שוקולד משולש, פודינג לחם שוקולד משולש, ו פודינג מוקה שוקולד משולש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בקערה חסינת חום על סיר של מים חמים (לא מבעבע).
מוסיפים את השוקולדים ומערבבים עד מומסים וחלק.
מחממים את החלב ו 1/3 כוס הסוכר בסיר מעל חום בינוני עד שהוא מהביל.
לטאטא את הנותרים 2/3 כוס סוכר, קקאו, קורנפלור ומלח בקערה בינונית.
להקציף את הביצים, חלמון ביצה ושמנת. בהדרגה לטאטא במחצית תערובת חלב חם, ואז לשפוך לתוך הסיר עם תערובת החלב הנותרים, לטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה, לטאטא לעתים קרובותולגרד את הצד של הסיר. להפחית את החום לנמוך ולתת בועה במשך 30 שניות.
הסר את הסיר מהחום. מסננים את הפודינג דרך מסננת לקערה בינונית.
מקציפים בתערובת השוקולד המומסת, רום ווניל. כפית את הפודינג לתוך 6 צנצנות או קערות. מכסים כל אחד בניילון נצמד, לוחצים עליו ישירות על פני השטח וחודרים אותו כמה פעמים עם קצה של סכין קטנה. (אם אתה אוהב עור על הפודינג שלך, לא לכסות.)
תן לפודינג להתקרר בטמפרטורת החדר עד לפצוע, כ 1 שעה, ואז לקרר עד צונן, לפחות 2 שעות. (הפודינג יכול להיות בקירור עד 3 ימים.)
הסר את לעטוף פלסטיק העליון עם קצפת שוקולד מגולח.