פודינג תירס מתוק קרמי
פודינג תירס מתוק מוקרם עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, צבע מזון, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פודינג תירס-Pancetta בסלי קליפות תירס, סופלה תירס פודינג, ו סוכריות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך פודינג חמאה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות 2 כוסות של החלב. מערבבים ב 20 טיפות צבע מזון אדום ו 25 טיפות של צבע מזון צהוב. להכניס למקרר 30 דקות. הפוך פודינג קרם בננה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות הנותרים 2 כוסות חלב. מערבבים הנותרים 20 טיפות צבע מזון צהוב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
כדי להרכיב, במקום על 1/4 כוס פודינג בננה קרם בתחתית של כל 6 (8-עוז) כוסות מרטיני. (מכסים ומקררים את שאריות פודינג בננה לשימוש נוסף.) מעל כל אחד עם כ 1/3 כוס פודינג חמאה וכ 1/3 כוס קצפת.