קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פוטנסקה עם פולטת טונה ופנה

פוטנסקה עם פולטת טונה ופנה
פוטנסקה עם פולטת טונה ופנה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סטייק טונה, ציר פירות ים, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 99%. נסו טונה פוטנסקאן ופנה, פנה עם טונה פוטנסקה, ו פנה פוטנסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים פסטה ומבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מסננים ושומרים על חום.
5
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים אנשובי ומערבבים לשמן עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את השום, הופכים את האש לנמוכה ומקפיצים כמה דקות. מערבבים פנימה את העגבניות מוחצות אותן ואז מערבבים במלאי. מתבלים במעט פלפל שחור, מוסיפים צלפים וזיתים ומבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
בזמן שהרוטב מתבשל, חותכים טונה לנתחים וטוחנים פנימה מעבד מזון לתערובת גסה. דופק בביצה, פירורי לחם ופטרוזיליה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוציאים את תערובת הטונה מהמעבד לקערה ומוסיפים טפטוף שמן זית. מערבבים לשלב. (
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
הוספת השמן תמנע מהתערובת להידבק לידיים בזמן שאתה מגלגל את הכדורים.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מגלגלים את הטונה לכדורים קטנים ויורדים לרוטב. מכסים את הסיר ומבשלים את כדורי הטונה ברוטב, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מניחים את הפסטה לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים את הטונה והרוטב, זורקים לציפוי ומקשטים בבזיליקום מגורר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת