פולו פריטו
צאו לחנות והרימו טריזי לימון, טיגון עוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. נסו פריטו פאי - אוי! עוגת הפריטו הבסיסית שלך, עוגת פריטו, ו עוגת פריטו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בכלי קדירה גדול הקציפו את מיץ הלימון, שמן הזית הבתולי והמלח לתערובת.
מוסיפים את נתחי העוף והופכים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד 1 יום, מפנה את חתיכות העוף מדי פעם.
במחבת גדולה מברזל יצוק או במחבת כבדה אחרת, הוסיפו מספיק שמן שיגיע 1/3 אינץ ' במעלה דפנות התבנית.
מחממים את השמן על אש בינונית. בינתיים, לנקז את המרינדה מן העוף. טפחו על העוף יבש עם מגבות נייר.
מפזרים פלפל. עובדים ב -2 מנות, מחפרים את העוף בקמח לציפוי מלא. מנערים את עודפי הקמח ואז מוסיפים בזהירות את העוף לשמן החם. מטגנים עד שהעוף מזהיב ופשוט מבושל, הופך מדי פעם, כ-25 דקות. בעזרת מלקחיים מעבירים את העוף לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז עודפי השמן.
מסדרים את העוף המטוגן על מגש חם ומגישים עם טריזי הלימון והפטרוזיליה.