פולנטה מבולגנת: פולנטה פסטיצ'יטה
אם יש לכם חמאה, פטריות פורצ'יני, פרמיג' אנו-רג'יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פולנטה פסטיצ'יטה, פולנטה "מבולגנת" , פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן פריכיות / פולנטה קלה, ו קרוסטה די פולנטה קון סיקוריה (קליפת פולנטה עם צ'יקו מטוגן).
הוראות
בסיר בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את נתחי העגל והגיבלטים ומבשלים עד להשחמה אחידה מכל הצדדים, בערך 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים את העגבניות והיין ושוברים את העגבניות בגב כף. התאם את התיבול. מנמיכים את האש כדי לתת לתערובת להתבשל בעדינות עד שהיין מתאדה, כ -10 דקות. בינתיים קוצצים גס את הפטריות המשוחזרות. לאחר שהראגו התבשל במשך 10 דקות, הוסיפו את הפטריות הקצוצות והניחו לתערובת להמשיך להתבשל עוד 20 דקות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
פורסים את ריבועי הפולנטה המקוררים בגודל 1/2 אינץ'. חמאה קלות תבנית אפייה מזכוכית או קרמיקה בגודל 9 אינץ 'על 9 אינץ ' על 3 אינץ'. השתמש ב-1/3 מהפולנטה כדי לכסות את תחתית התבנית בשכבת ריבועים המונחים זה לצד זה. מכסים ב-1/2 מראגו העגל והפטריות, ואז מעליהם שכבה של 1/4 מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו. מתחילים שוב בשכבה נוספת של ריבועי פולנטה, ומעליהם 1/2 מתערובת כבד העוף, ומעליהם 1/4 מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו. חזור על הפעולה מהשכבה הראשונה של הפולנטה, ומסתיים בפרמיג 'אנו-רג' יאנו על גבי ראגו כבד העוף. מגררים עוד קצת פרמיג 'אנו-רג' יאנו מלמעלה, אם רוצים.
מכניסים את התבשיל המוכן לתנור ואופים עד שהמנה מחוממת והפרמיג ' אנו מעל שחום ומבעבע, כ -20 דקות.
בסיר של 3 ליטר מחממים מים ומלח עד לרתיחה.
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק, תוך הקצפה מתמדת, עד שכל הפולנטה משולבת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, שולפים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה.