אם יש לכם חמאה, פטריות פורצ'יני, פרמיג' אנו-רג'יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פולנטה פסטיצ'יטה, פולנטה "מבולגנת" , פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן פריכיות / פולנטה קלה, ו קרוסטה די פולנטה קון סיקוריה (קליפת פולנטה עם צ'יקו מטוגן).
הוראות
1
בסיר בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את נתחי העגל והגיבלטים ומבשלים עד להשחמה אחידה מכל הצדדים, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את העגבניות והיין ושוברים את העגבניות בגב כף. התאם את התיבול. מנמיכים את האש כדי לתת לתערובת להתבשל בעדינות עד שהיין מתאדה, כ -10 דקות. בינתיים קוצצים גס את הפטריות המשוחזרות. לאחר שהראגו התבשל במשך 10 דקות, הוסיפו את הפטריות הקצוצות והניחו לתערובת להמשיך להתבשל עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
פורסים את ריבועי הפולנטה המקוררים בגודל 1/2 אינץ'. חמאה קלות תבנית אפייה מזכוכית או קרמיקה בגודל 9 אינץ 'על 9 אינץ ' על 3 אינץ'. השתמש ב-1/3 מהפולנטה כדי לכסות את תחתית התבנית בשכבת ריבועים המונחים זה לצד זה. מכסים ב-1/2 מראגו העגל והפטריות, ואז מעליהם שכבה של 1/4 מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו. מתחילים שוב בשכבה נוספת של ריבועי פולנטה, ומעליהם 1/2 מתערובת כבד העוף, ומעליהם 1/4 מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו. חזור על הפעולה מהשכבה הראשונה של הפולנטה, ומסתיים בפרמיג 'אנו-רג' יאנו על גבי ראגו כבד העוף. מגררים עוד קצת פרמיג 'אנו-רג' יאנו מלמעלה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
Parmigiano Reggiano
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מכניסים את התבשיל המוכן לתנור ואופים עד שהמנה מחוממת והפרמיג ' אנו מעל שחום ומבעבע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים מיד.
9
בסיר של 3 ליטר מחממים מים ומלח עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק, תוך הקצפה מתמדת, עד שכל הפולנטה משולבת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, שולפים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן