פולנטה עם נקניק חריף-רוטב ירקות
פולנטה עם נקניק חריף-רוטב ירקות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם רוטב ספגטי, בצל, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מתכונים דומים: פרמזן פולנטן ורוטב נקניקים פיקנטי, רטטוי עם נקניקיית עוף איטלקית חריפה ופולנטה שמנת, ו עוגות פולנטה עם רוטב נקניקים מהיר.
הוראות
חממו את התנור של התנור והניחו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
ריססו דף עוגיות בתרסיס בישול. מסדרים את פרוסות הפולנטה על הסדין ומרססים אותן קלות בתרסיס בישול. צולים עד להשחמה קלה כ -5 דקות; הופכים וצולים את הצד השני למשך 5 דקות. להתחמם.
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים את הנקניקיה, שוברים אותה כשהיא משחימה. כאשר הנקניק איבד כל צבע ורוד, הוסיפו את הבצל, הפלפל, הפטריות, הקישואים והתיבול האיטלקי. מבשלים עד שהירקות רכים פריכים, 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את רוטב הספגטי ומבשלים עד שהוא מחומם ורק מתחיל להתבשל.
להגשה, כף את הרוטב על פרוסות פולנטה. למעלה עם זילוף גבינת פרמזן.