פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה, וגבינה כחולה מ ' סעודה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה, וגבינה כחולה מ 'סעודה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, חלב, גבינת דובלינר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה ומתכון גבינה כחולה, פולנטה עם חבושים שלוקים וגבינה כחולה, ו ביצה עלומה מעל פולנטה שמנת [עם פטריות צדפות, גבינה כחולה ופיסטוקים] (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 כוסות (720 מ " ל) של המים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מוסיפים לאט את הפולנטה, מערבבים עם כף עץ, ומוסיפים 1 כפית מלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פולנטה הוא רך מבושל לחלוטין, כ 20 דקות.
מוסיפים את החלב, 2 כפות החמאה, ואת הצ ' דר לפולנטה ומערבבים יחד על חום בינוני-נמוך עד שרק התחמם דרך ורך מספיק כדי לרדת בקלות מכפית, כמה דקות יותר. כיסוי כדי להתחמם.
מחממים את שמן הזית במחבת הגדולה ביותר שלכם בחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם חרוכים יש פרץ, כ 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את רדיקיו ופריזה ומבשלים עד נבול, כ -3 דקות. מערבבים בחומץ, את הנותרים 1/2 כוס (120 מ " ל) מים, ואת הנותרים 1 כף חמאה. להפחית את החום בינוני נמוך לזרוק יחד.
כף פולנטה לתוך קערות העליון עם סלט ביצים עלומות. להתפורר הגבינה הכחולה מעל לפני ההגשה.