קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

פולנטה עם עגבניות צלויות

פולנטה עם עגבניות צלויות
פולנטה עם עגבניות קלויות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לך chard שוויצרי, גבינה חקלאית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פולנטה בזיליקום קרמי עם עגבניות קלויות, מיני פיצות פולנטה עם עגבניות קלויות ובייקון, ו פולנטה שמנת עם סטייק בגריל ועגבניות קלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים עד 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לזרוק את העגבניות, שמן זית ו 1/4 כפית מלח במחבת גדולה אטומה. צולים בתנור עד העגבניות חרוכות בקצוות, כ -25 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 אבל לשמור את העגבניות בפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, להביא 5 כוסות מים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני. לאט לאט לטאטא פולנטה עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
הסר מהחום, לכסות ולשמור חם.
6
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. חותכים את עלי השרד לרצועות רחבות ואת הגבעולים לחתיכות 1 אינץ'. מרתיחים את הגבעולים עד רך כמעט, על 5 דקות, ואז מוסיפים את העלים ומבשלים עד ששניהם רכים, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
תרוקן את המזג.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
8
הסר את המחבת מהתנור ומניח מעל חום בינוני גבוה. לדחוף את העגבניות לצד אחד, להוסיף את החמאה מערבולת עד החמאה הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הוסף את chard וזרוק למעיל. מחלקים את הפולנטה בין 4 קערות. למעלה עם העגבניות והנשר. מתבלים את הגבינה במלח ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פולנטהפולנטה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
Chard שוויצריChard שוויצרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
צילום אנטוניס אכילאוס