פולנטה עם עגבניות צלויות
פולנטה עם עגבניות קלויות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לך chard שוויצרי, גבינה חקלאית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פולנטה בזיליקום קרמי עם עגבניות קלויות, מיני פיצות פולנטה עם עגבניות קלויות ובייקון, ו פולנטה שמנת עם סטייק בגריל ועגבניות קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים עד 45
לזרוק את העגבניות, שמן זית ו 1/4 כפית מלח במחבת גדולה אטומה. צולים בתנור עד העגבניות חרוכות בקצוות, כ -25 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 אבל לשמור את העגבניות בפנים.
בינתיים, להביא 5 כוסות מים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני. לאט לאט לטאטא פולנטה עד חלקה וקרם.
מוסיפים 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
הסר מהחום, לכסות ולשמור חם.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. חותכים את עלי השרד לרצועות רחבות ואת הגבעולים לחתיכות 1 אינץ'. מרתיחים את הגבעולים עד רך כמעט, על 5 דקות, ואז מוסיפים את העלים ומבשלים עד ששניהם רכים, על 3 דקות יותר.
הסר את המחבת מהתנור ומניח מעל חום בינוני גבוה. לדחוף את העגבניות לצד אחד, להוסיף את החמאה מערבולת עד החמאה הוא חום זהוב.
הוסף את chard וזרוק למעיל. מחלקים את הפולנטה בין 4 קערות. למעלה עם העגבניות והנשר. מתבלים את הגבינה במלח ומפזרים מעל.