זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים פולנטה עם כרוב מוקפץ, דגים מוקפצים עם כרישה ו Shiitakes, ו מתכון ג'ינג'י Sautéed גרגיר נחלים ו Shiitakes.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא את המים 1 כפית מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיף את קמח התירס בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
להקציף ב 3 כפות של השמן. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד פולנטה עבה, כ 20 דקות. מערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פולנטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מקציף
4
הסר מהחום אך לכסות כדי להתחמם.
5
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב יחד את ריקוטה,מסקרפונה, ו 1/8 מלח כפית. שים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
גבינת ריקוטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן עם החמאה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הפטריות, שום, ומלח 1 / 4tespoon. לבשל, ערבוב, עד הפטריות זהובות, 5 עד 10 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פטרוזיליה
שום
פלפל
מלח
8
מערבבים את הפולנטה. זה צריך להיות עבה אבל עדיין pourable. אם זה עבה מדי, מוסיפים עוד מים. ייתכן שתצטרך כמו כוס. באמצעות כף גדולה או כף גלידה בינונית, לשים שלושה תלולים של תערובת הגבינה על כל אחד מארבעה צלחות. מצקת את הפולנטה החמה על ערימות הגבינה ומעל עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פולנטה
גבינה
סרגל אונדס
קרם
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
מצקת
9
המלצת יין: הטאנינים ביין אדום יאולפו על ידי העושר של הגבינה בצלחת זו, דוחפים את טעם היין לקדמת הבמה. רוזן מונטלצ ' ינו, בן דודו של ברונלו, ידגים זאת בצורה טעימה.