קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פולנטה עם שלוש כפות גבינה ושיטאקים מוקפצים

פולנטה עם שלוש כפות גבינה ושיטאקים מוקפצים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים פולנטה עם כרוב מוקפץ, דגים מוקפצים עם כרישה ו Shiitakes, ו מתכון ג'ינג'י Sautéed גרגיר נחלים ו Shiitakes.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את המים 1 כפית מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את קמח התירס בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להקציף ב 3 כפות של השמן. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד פולנטה עבה, כ 20 דקות. מערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פולנטהפולנטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
4
הסר מהחום אך לכסות כדי להתחמם.
5
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב יחד את ריקוטה,מסקרפונה, ו 1/8 מלח כפית. שים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן עם החמאה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הפטריות, שום, ומלח 1 / 4tespoon. לבשל, ערבוב, עד הפטריות זהובות, 5 עד 10 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
8
מערבבים את הפולנטה. זה צריך להיות עבה אבל עדיין pourable. אם זה עבה מדי, מוסיפים עוד מים. ייתכן שתצטרך כמו כוס. באמצעות כף גדולה או כף גלידה בינונית, לשים שלושה תלולים של תערובת הגבינה על כל אחד מארבעה צלחות. מצקת את הפולנטה החמה על ערימות הגבינה ומעל עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פולנטהפולנטה
גבינהגבינה
סרגל אונדססרגל אונדס
קרםקרם
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
המלצת יין: הטאנינים ביין אדום יאולפו על ידי העושר של הגבינה בצלחת זו, דוחפים את טעם היין לקדמת הבמה. רוזן מונטלצ ' ינו, בן דודו של ברונלו, ידגים זאת בצורה טעימה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
גבינהגבינה