קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פולנטה "פיצה" עם מרווה מפוררת

פולנטה
המתכון פולנטה "פיצה" עם מרווה מתפוררת מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, מלח, גבינת פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק דלורית שמנת עם מרווה טרייה ונקניקיות מתובלות מתפוררות, פיצת BLT עם תירס בגריל + פטה מתפורר, ו פיצה פולנטה מתוקה: פיצה דולצ'ה די פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 4 כוסות מים לרתיחה בסיר כבד גדול ומוסיפים 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לטאטא בפולנטה ולהמשיך לטאטא כפי שהוא מתחיל לבועות. לאחר דקה או שתיים, כאשר הפולנטה התעבה קצת, להפחית את החום לנמוך ולתת לבשל בעדינות, ערבוב מדי פעם, במשך כ 45 דקות, עד מעובה וחלק, ללא טעם קמח תירס גלם. אם הפולנטה נעשית עבה מדי כשהיא מתבשלת, מוסיפים עוד קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר כפית וקריר, ואז לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4
מורחים את הפולנטה על צלחת אפייה משומנת קלות לעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
בואו מגניב ולהגדיר, רצוי לילה, במקרר.
6
מחממים את התנור ל 204°, עם מתלה בשליש העליון. לקרוע את המוצרלה לחתיכות גדולות ולפזר על הפולנטה. למעלה עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
טפטוף קל עם שמן להתפורר עלי מרווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
אופים את הפולנטה עד שהגבינה מבעבעת ושחמה קלות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מפזרים פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
מגישים לחתוך טריזים מחוספסים או ריבועים.
1
אתה יכול לייבש חבורה של מרווה טרי על ידי השארת אותו על אדן החלון במשך יום או יומיים. מרווה מיובשת טרי הוא די טעים, אבל אם אתה לא מקבל את זה, לא להחליף מרווה מתוך צנצנת—להשתמש רוזמרין קצוצה קצת במקום.
מרכיבים שתצטרך
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2
מובאה בהרשאת מנה אחת טובה: ההנאות של ארוחה פשוטה מאת דוד תניס. זכויות יוצרים © 2013 by David Tanis; photographs copyright © 2013 by Gentl & Hyers. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc.