קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פולנטה "פיצה" עם מרווה מפוררת

פולנטה
המתכון פולנטה "פיצה" עם מרווה מתפוררת מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, מלח, גבינת פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק דלורית שמנת עם מרווה טרייה ונקניקיות מתובלות מתפוררות, פיצת BLT עם תירס בגריל + פטה מתפורר, ו פיצה פולנטה מתוקה: פיצה דולצ'ה די פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 4 כוסות מים לרתיחה בסיר כבד גדול ומוסיפים 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא בפולנטה ולהמשיך לטאטא כפי שהוא מתחיל לבועות. לאחר דקה או שתיים, כאשר הפולנטה התעבה קצת, להפחית את החום לנמוך ולתת לבשל בעדינות, ערבוב מדי פעם, במשך כ 45 דקות, עד מעובה וחלק, ללא טעם קמח תירס גלם. אם הפולנטה נעשית עבה מדי כשהיא מתבשלת, מוסיפים עוד קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הסר כפית וקריר, ואז לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
4
מורחים את הפולנטה על צלחת אפייה משומנת קלות לעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
בואו מגניב ולהגדיר, רצוי לילה, במקרר.
6
מחממים את התנור ל 204°, עם מתלה בשליש העליון. לקרוע את המוצרלה לחתיכות גדולות ולפזר על הפולנטה. למעלה עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
טפטוף קל עם שמן להתפורר עלי מרווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
8
אופים את הפולנטה עד שהגבינה מבעבעת ושחמה קלות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מפזרים פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
מגישים לחתוך טריזים מחוספסים או ריבועים.
1
אתה יכול לייבש חבורה של מרווה טרי על ידי השארת אותו על אדן החלון במשך יום או יומיים. מרווה מיובשת טרי הוא די טעים, אבל אם אתה לא מקבל את זה, לא להחליף מרווה מתוך צנצנת—להשתמש רוזמרין קצוצה קצת במקום.
מרכיבים שתצטרך
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2
מובאה בהרשאת מנה אחת טובה: ההנאות של ארוחה פשוטה מאת דוד תניס. זכויות יוצרים © 2013 by David Tanis; photographs copyright © 2013 by Gentl & Hyers. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc.