פולנטה פריכה עם מרווה וגודה מעושנת
פולנטה פריכה עם מרווה וגודה מעושנת עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 6 . מתכון זה מכלמתכונים יש 5 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם מים, קמח תירס, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מאדאם קרוק כרוב פריך עם גאודה מעושנת + אבוקדו, ביסקוויטים פשוטים של גאודן ומרווה, ו אנצ'ילדות גואדן מעושנות.
הוראות
הביאו מים ומלח לרתיחה בסיר; מערבבים לאט לאט קמח תירס. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים עד שארוחת התירס סופגת את כל המים, כ -20 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 2 כפות חמאה, מרווה ורוזמרין.
מוסיפים גבינת גאודה; מערבבים לשילוב.
יוצקים פולנטה לצלחת פאי. מקררים עד מוצק מקורר, על 1 שעה.
חותכים פולנטה לטריזים או ריבועים.
מחממים 2 כפיות חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים חתיכות פולנטה עד שהן פריכות ומחוממות, כ -5 דקות לכל צד.