קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

פולנטה קון ראגו די בקלה (פולנטה עם בקלה מלח)

פולנטה קון ראגו די בקלה (פולנטה עם בקלה מלח)
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני והור ד ' אובר טבעוני? פולנטה קון ראגו די בקלה (פולנטה עם בקלה מלח) יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 522 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, שיני שום, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 76%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קרוסטה די פולנטה קון קיקוריה (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן, פולנטה קון סלסיצ'ה ספונטטורה (פולנטה עם נקניקיות וספריבס), ו מרק בקלה מלח (זופה די בקלה).

הוראות

1
משרים את הבקלה למשך 3 ימים במים קרירים, מחליפים מים מדי יום.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
חותכים לקוביות בגודל 1 אינץ'. בסיר של 4 ליטר מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד לריכוך וחום זהוב בהיר, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הבקלה ומערבבים עד לערבוב טוב עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את היין, רוטב העגבניות, זרעי השומר והצ ' ילי החם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 1 שעה או עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. משמנים קלות תבניות עוגה 2 (10 אינץ'). הכינו את הפולנטה לפי הוראות האריזה, ובעודה חמה, שפכו לתבניות עוגה למילוי באמצע הדרך בפולנטה והניחו להתקרר (כ -15 דקות). מחלקים את הבקלה על הפולנטה בין 2 תבניות ומכניסים לתנור לאפייה למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
פולנטהפולנטה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים, מניחים לנוח 10 דקות, חותכים לטריזים כמו עוגה ומגישים עם שומר מאודה לבוש-כמו סלט.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים וזהובים בהירים, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
אדים שומר 25 עד 30 דקות עד שהשומר רך אך יציב. הניחו לשומר להתקרר לחלוטין ואז זרקו עם שמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון וכריכות שומר קצוצות גס. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

בקלה מלח עובדת ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרונר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. קוטג ' ברן קאשבורן פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.