קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פולנטה קרוסטיני

פולנטה קרוסטיני
פולנטה קרוסטיני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 21 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם עלי טימין, מלח, פלפל גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: קפונטה עם פולנטה קרוסטיני, פלפל אדום פולנטה Crostini, ו פולנטה אפויה עם שום ופרמזן קרוסטיני.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר כבד, להביא את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים 2 כפיות מלח ואגוז מוסקט ומפחיתים את החום לתווך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הוסף את פולנטה בהדרגה, לטאטא כל הזמן. המשך לטאטא במשך 5 דקות כמו בועות תערובת. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתחילה לבוא מן הצדדים של המחבת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 1/2 כוס גבינת הפרמזן, 1 כפית טימין ו 1/2 כפית פלפל ומערבבים לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הפוך תבנית אפייה מעוטרת על משטח וכסה את פני השטח בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מורחים את הפולנטה החוצה עם מרית לתוך שכבה חלקה, אפילו. מכסים את הפולנטה עם גיליון אחר של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מניחים עוד תבנית אפייה, בצד ימין למעלה, על גבי הקלף. עם 2 ידיים, לחץ למטה באופן שווה על גיליון האפייה העליון עד פולנטה הוא 1/4 אינץ ' עבה. הרעיון הוא כריך הפולנטה בין 2 משטחים שטוחים. להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. הופכים את סדיני האפייה יחד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר את גיליון האפייה העליון ואת השכבה העליונה של נייר קלף. הצד החלק יותר של הפולנטה יהיה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
חותכים את הפולנטה למשולש על 2 אינץ 'ארוך על ידי 1 1/2 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
12
להעביר את המשולשים ל 1 או יותר גיליונות אפייה, ריווח אותם 1/2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מפזרים על 1/2 כוס של גבינת פרמזן הנותרים ואת הקורנית הנותרת על גבי משולשים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
אופים את crostini עד חם לאורך כל ומתחיל חום, על 10 עד 12 דקות. הפעל את התנור כדי לצלות ולצלות את crostini על 8 סנטימטרים ממקור החום עד פריכים וזהב חום על גבי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
16
קלוריות: 21; 0.5 גרם שומן סה "כ; שומן רווי: 0 גרם; חלבון: 1 גרם; פחמימות סה" כ: 3 גרם; סוכר: 0 גרם סיבים: 0 גרם; כולסטרול: 1 מיליגרם; נתרן: 123 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו