פולנטה רכה עם מסקרפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פולנטה רכה עם מסקרפונה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 315 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו ציר עוף, פטרוזיליה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פולנטה לארוחת בוקר עם תאנים ומסקרפונה, צלעות מטוגנות עם מסקרפונה פולנטה, ו פולנטה לבנה קרמית עם פטריות ומסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
לאט לאט להקציף פולנטה. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פולנטה עבה, על 2 שעות (להתאים את העקביות עם מים או מלאי, במידת הצורך).
הסר מהחום ולהקציף במסקרפונה, פרמזן ושאר 4 כפות חמאה. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה.